Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. directie@konbeatrix.nl

Hoe verjaag je een monster?

Hoe verjaag je een monster? Met die vraag werden de kinderen geconfronteerd doordat twee hulpeloze puppy's bang waren voor de monsters tegenover hen.
Gelukkig zijn de kinderen in groep 5 heel vriendelijk en behulpzaam en blijken ze k nog eens goed te kunnen samenwerken! Ze gingen meteen in tweetallen aan de slag om een goede 'monsterverjager' te ontwerpen en bouwen.
Er werden prachtige en vooral effectieve monsterverjagers ontworpen. En ontwerp zag er z eng uit dat de monsters van pure schrik zouden wegrennen! Een ander ontwerp bevatte een kanon om de monsters te verjagen en een veilige ruimte waar de puppy's in konden schuilen. Er waren gevaarlijke wapens, er was een afschrikwekkend nepwapen, er was een monster-etende plant, er was een angstaanjagend geluidapparaat waar de monsters niet tegen kunnen. Kortom: de puppy's zijn geweldig goed geholpen!

De monsters zijn weggevlucht uit de klas en de monsterjagers staan tentoongesteld in de vensterbank. Komt u gerust boven kijken. Of kijk naar de foto's in het fotoalbum om te zien hoe goed en hard de kinderen hebben gewerkt en hoe mooi de monsterverjagers zijn geworden.