Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. directie@konbeatrix.nl

Van A naar Beter


De maand september is alweer bijna voorbij en oktober staat voor de deur. Tijd om even stil te staan bij hoe het ons is vergaan in de afgelopen maand. We kwamen tot de conclusie dat we al een heel eind op weg waren en dat er al een hoop dingen verbeterd waren. Super trots zijn wij op onszelf.

Echter vinden wij dat er altijd wel iets is om nog aan te werken. Gelukkig maar ! Anders wordt het leven zo saai.... Afijn nu kwam de vraag hoe gaan we dit dan aanpakken? Het is altijd wel fijn dat onze doelen een beetje visueel worden weergegeven in de klas! Dus kwamen wij op het idee om een soort "tijdlijn" te maken.  Deze begint in het rood met A en gaat van paars langzaam over naar blauw van Beter! En aan onze "tijdlijn" hebben wij ons huidige doel hangen.  Ook hebben we, om het helemaal visueel te maken, er foto's bij gehangen! Met onszelf als voorbeeld. Leuk hoor om even het slechte voorbeeld en het goede voorbeeld te geven! Elke week evalueren wij hoe het met ons doel is gegaan de afgelopen week en of wij een stukje kunnen opschuiven op onze "tijdlijn". 


Op de foto's kunt u heel goed bekijken hoe het er uit ziet. En vraag over een paar weken maar eens aan de leerlingen van groep 7 hoe het met hun "tijdlijn" is!