Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. directie@konbeatrix.nl
Peuterspeelzaal 'Dikkie Dik'

Peutergroep Dikkie Dik vind je in de Koningin Beatrixschool. Het lokaal waar we spelen en ontdekken is licht en knus. Op het grote speelplein kunnen we heerlijk rondrennen!

Openingstijden
Dikkie Dik is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De reguliere (peuterspeelzaal) opvang is van 8.30 - 12.00 uur. Wanneer je op basis van kinderopvang een plaats hebt, geldt een langere openingstijd van 8.00 - 13.00 uur.
Mocht je hier meer van willen weten, neem dan contact op met de medewerker van planning & plaatsing via info@quadrantkindercentra.nl of 0182 - 689 896.
Tijdens schoolvakanties en feestdagen is Dikkie Dik gesloten.

VVE-programma
De kinderen worden op verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd in een veilige en vertrouwde omgeving. Het spelenderwijs leren staat voorop. Wij bieden de kinderen verschillende materialen en activiteiten aan naast het vrije spel. Door middel van het VVE-programma Piramide (VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie) wordt de ontwikkeling van de taal, bij jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben, gestimuleerd. Daarnaast is er aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind door bijvoorbeeld om te leren gaan met andere kinderen. Op deze wijze worden de kinderen voorbereid op de basisschool. Al deze ontwikkelingen worden aangeboden in thema's.

Klik hier voor alle informatie over de peuterspeelzaal