Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl

Juffendag

Juffendag

Afgelopen vrijdag was onze juffendag. De juffen hoopten ook vandaag op mooi weer, omdat we naar de speeltuin gaan. Helaas, elke keer als ze op de buienradar kijken, wordt meer regen voorspeld. Dan maar een ander plan bedenken.
Het eerste deel van de ochtend kan gewoon door gaan. De kinderen komen in pyjama op school. Sommigen hebben hun knuffel ook mee. Ook de juffen lopen in hun pyjama.

De ontbijttafel staat gedekt, maar eerst wordt er gezongen en krijgen we cadeaus. Allebei een emmertje met van elk kind een opgerolde tekening. Wat een feest om al die tekeningen open te maken. Juf Inge krijgt bonnen van ICI Paris en juf Helma van boekhandel Burger. Alle kinderen en ouders hartelijk bedankt!

Dan gaan we lekker met elkaar ontbijten. Na het ontbijt is er van alles klaargezet om te kunnen spelen. Een parcours, ballon hooghouden, twister, maak met elkaar een huis van grote "lego", een ballon versieren, kapla en duplo. De kinderen vermaken zich prima. Tussendoor krijgen ze nog drinken en een koek, en aan het eind van de ochtend een spekje. En dan is de juffendag alweer voorbij. De kinderen en juffen hebben er erg van genoten.