Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl

Alleen op school

Vandaag waren de groepen 1 t/m 7 op schoolreis en dat betekende dat wij het rijk voor ons alleen hadden. Nou, wij weten wel hoe je daar om mee moet gaan! Ondanks dat er amper mensen op school waren, hebben we ontzettend veel geleerd. wink

We begonnen met een goede les samenwerken en communiceren. Een groot aantal heren was druk aan het 'samenwerken' op de Playstation op het touchscreen om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Een hoop dames waren druk bezig om hun communicatievaardigheden op te schroeven door zoveel mogelijk Whatsappjes naar elkaar te sturen. Gelukkig werd de creativiteit ook goed gestimuleerd door het maken van vele Musical.ly's. 

Na een tijd hadden we genoeg met deze onderdelen geoefend en gingen we verder met vaardigheden zoals stil werken en opzoeken. Bijna de hele klas was bezig met stil werken op een willekeurige plek in school en één leerling ging ze zoeken. 

Toen het verstoppertje spelen in school over was, hebben we natuurlijk onze motorische vaardigheden verder uitgebouwd door met de kleuterfietsjes door school te scheuren. Vergis u niet in de moeilijkheid hiervan, want voor je het weer lig je om. 

Tot slot zijn we vanmiddag heerlijk ontspannen bezig geweest. Dat mag ook wel na zo'n heftig ochtendje. Vanmiddag hebben we onze musical weer eens goed geoefend. 

Gelukkig was het prachtig weer toen we naar huis gingen. Zo kunnen we mooi even bijkomen van deze intensieve dag!