Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl

Paasviering en paaslunch

Vandaag hebben we een continurooster. We beginnen de dag met de paasviering. We praten over de Bijbelverhalen die we de afgelopen dagen al hebben gehoord. Daarbij zingen we Hosanna! over de intocht in Jeruzalem en het lied van Petrus die 3 keer zegt dat hij Jezus niet kent. We luisteren naar het verhaal van de opstanding met platen uit de kijkbijbel en zingen het lied dat daarbij hoort. We kijken naar het verhaal van Pasen, getekend door de Zandtovenaar.Daarna gaan we lekker aan het werk en spelen we buiten. 

Om half twaalf wordt de klas gezellig gemaakt door Justin en twee moeders zodat we om 12 uur samen kunnen gaan lunchen. Er staat van alles op de tafels en er zijn lekkere broodjes met een knakworstje erin. De kinderen smullen ervan en dat is te zien aan de monden met suiker en hagelslag. Er wordt veel gegeten. Hoe gezellig het was kunt u zien op de foto’s.

 De afgelopen weken hebben we gewerkt over de lente. Deze week en de weken na de meivakantie gaan we daar nog mee door. U heeft vast de bloemenwinkel in de gang al gezien. Ook in de klas doen we van alles zoals bloemen maken, een bol onderzoeken en een tuinpad leggen. In de klas hebben we ook gezaaid. We kijken steeds of de plantjes al zijn gegroeid. Hoe groot zijn de plantjes geworden nadat we een paar dagen niet op school zijn geweest?