Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl
Kinder Matteüs 

Vanmorgen zijn wij samen met groep 5 naar de kinder Matteüs in Den Haag geweest. Een aantal lieve moeders, opa's en één papa hebben ons er heen gereden. Eenmaal daar aangekomen moesten wij onszelf nog even vermaken voor de deur van de kerk, aangezien er nog meer scholen waren die naar binnen moesten. Gelukkig kwam Glenn met het initiatief om lekker te gaan gymmen op de trappen voor de kerk. 

Eenmaal binnen hebben wij een prachtige kinder Matteüs gezien. Het was een wat kortere versie dan de volwassen versie en interactief! Wij hadden in de klas al een aantal liedjes geoefend en die mochten we nu ook meezingen! Als u benieuwd bent naar de liedjes kunt u een leerling uit groep 7 er naar vragen, ze kunnen het super! Ook zaten er leden van het koor tussen ons in, wat best een beetje spannend was in het begin. Al die leden hadden een mooie gekleurde sjaal om, alle scholen hadden één zoń sjaal aangeleverd. Wij hadden een roze met al onze namen er op. 

Het was nog veel gaver dan hierboven staat beschreven, dus vraag alstublieft aan de leerlingen van groep 7 wat ze er van vonden! 


Klik hier om een indruk te krijgen van hoe het was.