Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl
Rian Visser op de KB!


In de periode van de Kinderjury wordt er extra fanatiek gelezen door de kinderen op de KB. Om het lezen nog een extra boost te geven, hebben we schrijfster Rian Visser uitgenodigd. zij bezocht woensdag 29 maart de groepen 3 t/m 8.
Rian Visser is bekend van o.a. de boeken "Blitz; troep in de ruimte", "Appie en opa" en "De beste kat van de stad".  Een paar weken geleden is haar nieuwste boek "Robotoorlog" uitgekomen.

Om Rian Visser te verwelkomen, hadden de Schoolsenaatsleden een prachtig spandoek gemaakt en aan het speelhuisje gehangen. De kinderen van groep 4 en groep 7 hadden de dag voor het bezoek het plein versierd met allerlei teksten en met tekeningen van Blitz.

Rian Visser kwam niet alleen, ze had Blitz meegenomen. In de groepen 3 t/m 8 las ze voor uit haar boeken, vertelde ze hoe een boek wordt gemaakt en liet ze veel apps zien. Het was een superleuk schrijversbezoek!


Na schooltijd ging Rian Visser signeren naast de boekenkraam van Silvester. Er waren heel veel kinderen die een boek van Blitz wilden hebben, met daarin natuurlijk een handtekening van de schrijfster.

Rian Visser en Heleen en Inge van Silvester zijn gastvrij ontvangen en uitstekend verzorgd door de Schoolsenaatsleden. Merel, Jessie, Jasmijn, Gemma, Yvar, Milan, Iris en Claudia: Bedankt!