Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl
Dag, dag, dag lieve juf Lida

Op woensdag 22 februari hebben we een feestelijke ochtend. Juf Lida is vandaag voor het laatst en we hebben een gezellig afscheid voorbereid. 

Eerst is juf Lida in groep 1/2b. Ze wordt toegezongen door de kinderen. Ook krijgt ze een mooi boek met allemaal tekeningen die de kinderen hebben gemaakt. Alle kinderen geven haar een zelfgemaakte bloem en er is een cadeau voor haar gekocht. Ze geniet er zichtbaar van.
Daarna neemt ze afscheid van de kinderen van groep 1/2a. Ze hebben twee schaaltjes versierd met kleine tekeningen. In de schaaltjes staan gezellige lentebolletjes. 

Als de kinderen even lekker hebben uitgewaaid, staat in de speelzaal van alles klaar. We gaan met alle kinderen eten van de hapjes die de kinderen zelf hebben meegebracht. Juf Lida mag samen met haar man als eerste gaan kiezen. De eerste ronde mag je drie lekkere dingen op je bordje leggen. Wat wordt er gesmuld door de kinderen. Veel kinderen gaan voor een tweede en derde en vierde en ............ Wat kunnen ze veel eten. Er waren erg lekkere en leuke dingen gemaakt. 

Op de foto's kunt u zien dat het gezellig is.

Lieve juf Lida,

We hopen dat u het ook gezellig vond.
Misschien zien we u nog een keer op school of ergens anders.
Bedankt voor alles.

De kinderen van groep 1/2a en 1/2b