Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. kbdir@konbeatrix.nl

Groep 1/2a | 2x feest!!

19-06-2017
Wat een leuke maand was het voor de kinderen in groep 1/2a. Ze hadden niet 1x, maar zelfs 2x een feest te vieren. Eerst gingen de kinderen op schoolreis en een week later werden de verjaardagen van de juffen gevierd!
Schoolreis
Donderdag 1 juni gingen we op schoolreis naar de dierentuin in Amersfoort. Wat een feest!! Het was mooi weer! Alle kinderen in schoolshirt, rugtas met eten, drinken en ......snoep en wat geld. Spannend, allemaal in de bus en rijden maar! In de dierentuin waren er heel wat dieren te zien.
  

Er waren ook verschillende speeltuinen. Hier konden we heerlijk klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De begeleiders hebben van hun groep foto's gemaakt.
Hier kunt u die foto's bekijken. Lekker moe kwamen we om 17.00 uur weer in Waddinxveen aan. Natuurlijk hebben we ons weer verstopt , onder de banken en in het gangpad! Taadaa, hier zijn we weer!

Juffendag
Vrijdag 9 juni was het weer feest! De juffen vierden hun verjaardag! Alle kinderen mochten in hun pyjama op school komen. De juffen natuurlijk ook. De juffen hebben getrakteerd op een heerlijk ontbijt. We hebben dus eerst gezellig ontbeten met elkaar.
    
Sommige kinderen hebben wel 6 boterhammen op! Daarna hebben de kinderen de juffen getrakteerd op mooie cadeautjes. Een mooie tijdschriftenhouder versierd met alle namen van de kinderen van de klas. Een héééééél erg leuk vakantietijdschrift: DE JUF! Lekkere chocola, doucheschuim, een kaarsje, nog een tijdschrift en een boekenbon! Bedankt lieve kinderen en ouders! We hebben ons eerst weer omgekleed om een spelletjescircuit te spelen op school. Heerlijk klimmen in de gymzaal en ballonnen versieren. Met elkaar wat gedronken en een koekje en daarna weer verder. Twister gespeeld, met grote blokken gebouwd en met Duplo en Kapla en ballonnen hoog gehouden. Het was een erg gezellige ochtend!
Hier kunt u de foto's zien van dit feest!